Petrochimie

   Mentenanta in industria chimica si petrochimica reprezinta provocarea suprema a oricarui reparator. Condiţiile extrem de difcile la care sunt supuse materialele, instalatiie si echipamentele din cauza tipului de produse şi medii in care îşi desfăşoară activitatea, testeaza capacitatea SISTEMPLAST SA - RM VALCEA de a asigura functinarea in conditii de securitate pentru ca toti factorii interesati: producatori, clienti, societate sa fie satisfacuti.
   SISTEMPLAST SA - RM VALCEA asigura mentenata in industria clorului, a acizilor, bazelor, a produselor petroliere si a tot ceea ce este legat de chimia anorganica si organica. Procesele de coroziune sunt aproape inevitabile, astfel încât acest tip de proces şi consecinţele corespunzătoare trebuie să fie controlate prin alegerea materialelor adecvate, programe de inspecţie şi definirea criteriilor de acceptare/respingere a componentelor în exploatare.
   Si pentru ca SISTEMPLAST SA - RM VALCEA asigura integritatea si functionarea instalatiilor, va oferim si protectia lor prin acoperiri metalice sau prin alte sisteme de protectie.
   Asiguram vopsiri de calitate pentru tot ceea ce inseamna metal.

 

Formular de Contact

Va rugam folositi formularul de mai jos pentru a ne contacta.

Adresa Noastra

S.C. Sistemplast S.A.
Strada Uzinei, Nr. 1, Ramnicu Valcea, 240241, jud. Valcea. 
Tel. / Fax: +40-0250-701501 / 701504

Ne gasiti si pe Facebook